När det ofattbara händer

 
Fem dagar efter mitt sista inlägg 31 december 2017 där jag sände en nyårshälsning och meddelade att jag inte hann att skriva så mycket här p.g.a. skrivande på annat håll, tog mitt liv en helt fasansfull vändning. 
Min älskade make som jag levt lyckligt med i 22 år fick 5 januari 2018 beskedet om att han hade pankreascancer (bukspottkörtelcancer) som spritt sig till levern. Efter 8,5 fasansfulla veckor avled min älskade bredvid mig och sonen i sin säng. Det liv jag levde slogs helt sönder och det har varit en oerhört lång plågsam resa tillbaka. Jag var nästan borta ifrån mitt arbete i ett år och behövde traumabearbetning. Skrivandet har betytt oerhört mycket för mig under den här tiden. Även innan det här hemska skrev jag så gott som dagligen dikter och publicerade på min särskilda dikthemsida som jag skriver på under pseudonym. Och varför jag väljer att skriva lite anonymt beror på att jag vill kunna vara fri att uttrycka  det jag verkligen känner. 
Jag har också precis skrivit klart en roman och håller nu på med del två som handlar om allt det hemska jag och min son har gått igenom de senaste två åren. 
Idag kan jag säga att jag mår bra och lever ett fantastiskt liv, vilket jag aldrig hade kunnat tro. 
Jag kommer inte att sluta att skriva här utan kommer göra uppdateringar och tillbakablickar titt som tätt. 
En mycket tråkig sak som hände mitt i kaoset var att jag inte fick mina påminnelser om att förnya mitt domännamn friskfaktorer.se så ett annat företag tog det och publicerar inlägg som jag inte på något sätt vill bli ihopkopplad med så FRISKFAKTORER.SE är INTE längre jag. Jag skulle förmodligen enkelt kunna processa tillbaka namnet men domännamn har ju mycket spelat ut sin roll så varför inte välja att lägga tiden på viktigare saker tänker jag.
Mina domäner är FRISKFAKTORER.COM och https://friskfaktorer.wordpress.com
Ha det fint och njut av de dyrbara dagar som livet ger.
Stor kram Åsa-Helena
Visa fler inlägg