Gott Nytt År

 
Hej mina vänner!
Som tydligt har framgått så skriver jag inte ofta på den här bloggen. Det beror på att jag skriver så fruktansvärt mycket på andra håll just nu. Och det har hänt så otroligt mycket. Det har också varit en lång period av mindre träning för mig, vilket har varit väldigt skönt. Jag behövde verkligen vila upp mig och fundera över vad jag vill satsa min tid på. Som flera gånger tidigare i livet var det kreativiteten som fått har för lite uttryck och nu är det det som är mitt fokus. Och lite resultat har det gett, för äntligen färdigställde jag mitt gamla manuskript till hästboken Sarah och Borkum Riff, vilket är väldigt roligt. Det är viktigt att känna att man kommer till avslut, för skrivande kan många gånger kännas som evighetsgöra 
Kolla gärna in hemsidan:https://sarahochborkumriff.com  där jag berättar om mitt liv med  mina hästar.
Jag har också återupptagit mitt skrivande av dikter och prosalyrik, vilket har öppnat upp massor inom mig och framförallt tagit bort många spärrar. Mina inre kritiker får gapa bäst de vill och jag har mångdubblat min kreativitet genom att helt enkelt bara skriva och skriva. 
 
Här är den då till sist. Boken jag skrev för länge sedan men nu har omarbetat.
 
Jag håller också på med flera andra roliga projekt. Ett är ett romanprojekt som ska bearbetas, vilket är ett hästjobb, men jag kommer att vara med i en manusgrupp, vilket brukar vara ett fantastiskt stöd. 
Sen håller jag på med ett annat roligt mindre skönlitterärt projekt som är ett rent nöje att skriva. Inget är så underbart som att få skriva som man vill och hitta på hur mycket man vill:-) Och sen är det annat spännande på gång som jag kommer att återkomma om. 
När det gäller träning så tränar jag spinning, functional moves och kampsport på gymmet intill, och det är verkligen en lyx att ha 2 minuters promenad till gymmet. Så intensivt som jag tränade dessförinnan tror jag inte att jag kommer att göra igen. Det finns alldeles för mycket annat att hinna att göra innan jag dör.
Mitt nyårslöfte blir ett enkelt: Att ha det så kul som möjligt, inte låta mina egna inre hinder stå ivägen och njuta av livet. 

Ha ett fantastiskt nytt år!
Många kramar 
Åsa-Helena
Visa fler inlägg